Mindful wandelcoaching

Mindul Wandelcoaching

Als er facetten in je leven zijn die meer aandacht vragen en je wilt hierover van gedachten wisselen of je hebt daar hulp bij nodig, dan kun je een afspraak met mij maken.

Wij kunnen dan samen onze stappen zetten in een mooi natuurgebied hier; een fijne manier om al lopend je eigen pad te kunnen ontdekken en te  volgen. Onderweg gaan we de wandeling beléven en kunnen we bruikbare en cruciale dingen ervaren.

In dit jachtige leven van de multi-media gaan mensen meer en meer in hun hoofd zitten en zijn minder geaard dan de natuur het bedoeld heeft.  Ook de huidige straling doet geen goed.

Daarom is wandelen in de natuur zo heilzaam. Meer redenen om de wandelschoenen tevoorschijn te halen zijn; het stress-niveau verlaagt, de organen werken harder, het hart wordt getraind waardoor op de lange termijn de hartslag verlaagt, het is goed voor de hersenen en botaanmaak,  er komt meer zuurstof binnen en het bevordert het gevoel van vrijheid en ruimte. Naast het feit dat de mens gemaakt is om te bewegen, zorgt  wandelen ervoor dat de levensenergie weer stroomt en dat lichaam en geest weer in balans komt.