OMPT

OMPT

Heb je doelen in je leven:

Wil je bijvoorbeeld in gesprek gaan met een bepaald persoon maar durf je dit niet? Wil je spreken in het openbaar maar door er alleen al aan te dénken breekt het zweet je uit? Heb je vliegangst en heb je daarom al veel mooie vakanties aan je neus voorbij laten gaan? Of ben je panisch voor de tandarts of ben je ontzettend angstig voor liften? Heb je een bedrijf en wil de onderlinge samenwerking van de medewerkers niet en wil je dit inzichtelijk maken?

Wat is OMPT?

Bij een OMPT-resonantie stel je een zin/vraag/verlangen op en vervolgens gaat de therapeut dit voor je uitwerken. Hierdoor fungeert de therapeut als een spiegel waardoor je inzichten en meer begrip krijgt. Trauma’s kunnen ook uit vorige generaties komen en dan geërfd of in de jeugd meegegeven worden. Dit worden afsplitsingen genoemd. Komen deze aan het licht, dan worden zij op dat moment al losgemaakt. Dit is een proces dat na de resonantie nog weken doorwerkt. De heling die hiermee bereikt wordt is permanent.
Allerlei problemen of lichamelijke symptomen kunnen aangepakt worden op deze manier.

De methode Opstellingen Meergenerationele PsychoTraumatologie is ontwikkeld door psychotherapeut Franz Ruppert uit München.

OMPT voor koppels

Heb je relatieproblemen en kom je er niet uit? Door OMPT kun je samen zichtbaar krijgen wat de knelpunten in jullie relatie zijn. Dit werkt verhelderend en positief door in de relatie.