Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten

Lees hier de ervaringen van cliënten. Ellen nodigt u van harte uit om een berichtje op haar website achter te laten door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

29 Responses

 1. Wat mij bij Ellen bracht was een diep gevoel van uitputting, alsof ik me niet meer kon oprichten. De rek was eruit, mentaal en fysiek. Alleen maar verlangen naar rust, geen mensen om me heen behalve mijn lief, verlangen naar mezelf kunnen zijn, naar vreugdevol kunnen leven.
  De OMPT sessies waren heel intens, ingrijpend en roerend. Een heel belangrijke uitwerking heeft het zien en gezien worden, het begrijpen en begrepen worden. Het heeft ertoe geleid dat ik een dieper contact met mijzelf ervaar, meer samenval met wie ik eigenlijk ben en daaraan nu ook meer uitdrukking kan geven. Ik voel me niet langer verstrikt en ingebonden, maar verbonden en vrij en energiek.
  Ellen werkt met veel passie en compassie, kundig en zorgvuldig, met een open hart en vrije geest.
  Mij stemt het contact met haar heel dankbaar.
  Ik hoop dat velen de weg naar haar zullen vinden!
  Els

 2. Een tijdje terug heb ik een hele fijne ontspannende massage gehad bij Ellen’s Rebalance. Mijn pijn was al snel weg, en het gaf ook een diepe ontspanning. Ellen heeft magische handen. Een massage bij Ellen’s Rebalance is echt een aanrader. Door haar professionele achtergrond gecombineerd met haarfijn aanvoelen wat er scheelt is de massage zowel therapeutisch verantwoord als heel prettig.Ik kom zeker terug. Dankjewel Ellen, Saskia

 3. Mijn naam is Jos,inmiddels 65 jaar.
  ” De hoogst mogelijke opleiding op
  onze aardbol is het leven zelf.”
  Deze ingeving baseer ik op 25
  jaar volgen van velerlei therapie’en.
  Deze hebben mijn leven kleur en
  intense beleving gebracht.
  En een drang (verlangen) naar
  een leven met plezier.
  Echter door mijn hss en een
  vermoeden van een genderdysforie
  die ten koste gaan van mijn plezier
  is het vaak op mijn tenen lopen.
  Dat kan best een poos goed gaan,
  is echter een hele klus.
  Daarom was ik blij met de hulp
  van Ellen, zij kon mijn worsteling zien
  en mij helpen inzien dat de oorzaken van mijn worsteling te maken hadden
  met trauma’s.
  Tijdens mijn bezoeken aan Ellen werden mijn inzichten over die
  trauma’s helder en voelbaar.
  Waardoor ik na elk inzichtelijk
  trauma anders ging reageren op mijn omgeving.
  En dat ging zomaar vanzelf zonder
  een plan te maken of mij ergens op voorbereiden.
  Pas op het moment dat ik de verandering in mijzelf waarnam
  voelde ik euforie.
  Dieptepunten die inherent zijn aan het leven gooien mij niet meer omver.
  En tijdens fijne momenten kan ik
  daar helemaal in opgaan.
  Ik heb mijzelf opnieuw ontdekt.

  Dankjewel Ellen

  Jos

 4. Afgelopen jaren als student was het vrij zwaar zowel emotioneel als fysiek. Al vanaf mijn jeugd kamp ik al met eczeem, wat volgens artsen vaak weggaat rond de puberteit. Dit was helaas niet het geval. Ik heb samen met mijn ouders gezocht naar alternatieve oplossingen, denk aan pendelen en aanpassen van diëten, oosterse geneeskunde en ook verschillende therapieën. Eczeem komt vaak opdagen als een bepaald stressniveau wordt overschreden. De prestatiedruk vanuit de universiteit, de beëindigingen en opkomsten van relaties, en gescheiden ouders waren een constante bron van stress dat opgepakt kon worden met Ellen. Problemen waar ik mee zit werden aangepakt, zoals depressiviteit, en nieuwe dingen kwamen ineens boven water. Sommige dingen zoals de prestatiedwang bij je studie kon niet echt worden verholpen, maar wel de manier hoe ik er naar keek en mee omging. Voor Ellen had ik nog gelopen bij een psychotherapeut en ik heb nog groepstherapie gedaan, maar dat hielp allemaal niet. Zodoende was ik bij haar geëindigd. Ik heb nu een aantal sessies met haar gehad en het hielp mij zeker om de problemen waar ik mee zat te verklaren. Nu ben ik meer zelf-reflectiever gaan leven en met meer zelfacceptatie. Ik heb geleerd dat ik sommige dingen niet kan veranderen, maar met het begrijpen van de oorsprong ervan kom je al heel ver. Dankjewel Ellen.

 5. Na een leven (50 jaar) van vechten, zoeken, vragen, onduidelijkheden, angsten, verdriet, therapieen en andere hulpvragen kwam ik bij Ellen terecht. Dit is mijn absolute redding (geweest).
  Middels psychotherapie had ik al veel verklaringen gevonden van mijn problemen, het stamde uit mijn jeugd. Verklaringen van sommige zaken gaven in mijn geval helaas nog geen oplossingen. Ik kwam niet uit mijn eerder genoemde gevoelens.
  De verklaringen die ik had gekregen, een dominante, alcoholistische vader die ik gek genoeg altijd verafgood had, hadden er wel voor gezorgd dat ik mezelf iets minder de schuld gaf van diverse foute beslissingen in mijn leven.
  Mijn sessies bij Ellen hebben me daarna op een ongelooflijke manier duidelijk gemaakt hoe intens belangrijk het is dat je op een liefdevolle, duidelijke en vooral helende manier je leven en verleden aanpakt.
  Naast datgene wat ik al te weten gekomen was over mijn vader kwam ik er ook achter dat hij narcistisch, kleinerend, onderdrukkend en blijkbaar zwaar sexueel gefrustreerd was. Hij heeft mij in mijn vroege jeugd sexueel ernstig misbruikt, lichamelijk en geestelijk kapot gemaakt en is tot aan zijn dood, 8.5 jaar geleden, als een giftige slang aanwezig geweest in mijn leven.
  Zoveel dingen werden me ineens duidelijk en zoveel werd verklaarbaar.
  De zaken die in mijn leven zijn gebeurd kan ik helaas niet uitwissen, maar de manier waarop Ellen mij begeleidt in het helingsproces is ongekend. Vooral het sexueel misbruik en de gewelddadigheid daarbij, heeft een enorme impact op mijn leven. Het verwart, het doet zoveel pijn, het maakt mijn gevoel klein. Met behulp van Ellen krijg ik het onvoorstelbare voor elkaar om het giftige wat mijn vader me aandeed te overwinnen. Er van te helen en door daar van te helen, heel ik meteen van heel veel andere gevolgen van het sexuele en emotionele misbruik.
  Na elke sessie voel ik weer een intense verlichting, ik word me steeds meer bewust van mijn eigen kracht en waarde. Datgene wat mijn hele leven van mij was afgenomen komt terug en nu, eindelijk nu voel ik dat ik mag zijn, dat ik heel, dat ik loslaat, dat ik in mijn kracht kom, dat ik weer toekomst zie, weer vertrouwen krijg. Ik ben Ellen daar ongelooflijk dankbaar voor.
  De helderheid, duidelijkheid, openheid en liefde waarmee zij behandelt is ongekend waardevol en helend.
  Lieve Ellen, ik kan je niet genoeg bedanken, nooit genoeg, voor de manier waarop jij mij aan het helen bent. Dank je wel dat jij mij mezelf teruggeeft, mijn kracht en eigenwaarde. Dank je wel dat jij mij losmaakt van het gif wat mijn leven al die jaren verzwakt heeft.
  Ik wens iedereen met welke worsteling dan ook jouw kennis, vaardigheden, wijsheid en hulp toe.
  Je bent een prachtig mens, dank je wel dat je je kunde, wijsheid en gaven met ons deelt.
  Heel veel liefs

 6. Wat ik geleerd heb de afgelopen 1,5 jaar bij ellen is dat Overlevingsmechanisme soms enorm kunnen zijn en ga je daar zonder liefde aan sleutelen geeft dat weerstand en een onveilig gevoel. Je schiet terug in patronen, Daarmee heb je dan misschien wel de kennis opgedaan over waarom maar de patronen en het gevoel is er nog…..Je bent dus op niet veel opgeschoten.
  Ellen’s manier van werken is zacht maar zeer verhelderend, waardoor ik de mogelijkheid heb gekregen om dingen in te zien, te voelen en weer van mezelf kon gaan houden en ondertussen ging het leven gewoon door.
  Wat ben ik blij dat ellen op m’n pad is gekomen met haar ene hand vol liefde en de andere een spiegel om daarmee alle bruggen te laten zien over kloven die eerst onmogelijk te overbruggen leken!
  Bedankt ellen, ik sta te poppelen om dingen opnieuw te ontdekken met een andere blik, om dingen van de andere kant van de brug te bekijken en langzaam mijn eiland te verlaten.
  Groet,
  Fleur

 7. Beste Lezer
  Na 58 jaar in het leven, waarvan 33 als kostwinner, (gescheiden) liefhebbende vader van 3 zonen en met een lieve vriendin, ging het opeens niet meer. Ik trok het niet meer. Ik weet dat ik een lieve man ben, maar ik had een zwaar gevoel van niet mogen zijn en teveel zijn. Beëindigde mijn relatie, ik wilde niemand meer tot last zijn.
  Met goede therapie en zelf reflexie had ik in de afgelopen 20 jaar reeds stappen gezet. Mijn coach en therapeut is een man uit duizenden. Ik wist wat me scheelde, maar wist nog niet hoe ik dat hele oude gevoel van er niet mogen kon opruimen.
  Tot ik via mijn vriendin met Ellen in aanraking kwam. Ellen’s Rebalance, het zoeken van goede balans tussen ratio en gevoel. Ellen is een doener, ze spiegelt en lost op. Maakt je bewust van het onbewuste gedrag wat je vertoond en nog leuker samen duid je waar je vandaan komt. Het mooie is, na elke sessie met haar raak je een deel van je last kwijt. Niet door te praten, maar door te kijken en soms te antwoorden op haar vragen. Geen lange gesprekken, geen uren van gewroet. Maar gewoon samen met haar doen. Heel vermoeiend maar erg opruimend.
  In 5 maanden voel ik me steviger staan. Ik ben er nog niet. Ik heb het volste vertrouwen in haar en mezelf dat ik mijn diepe verdriet kan opruimen en er gewoon kan zijn. Mijn lieve vriendin en ik werken ieder individueel aan onszelf en staan nu al steviger naast elkaar dan de afgelopen jaren.
  Voor wie van toepassing? Eigenlijk voor iedereen. Ik heb mijn zoon de suggestie gegeven om ook eens naar haar te gaan, hij deed het. Ik als vader toch nieuwsgierig naar zijn bevindingen zonder door te vragen wat hij met haar behandeld, schreef hij:
  “Ellen doet me goed”.
  Alhier de essentie.
  Ellen, ik hoop dat veel mensen je kunnen bereiken, zodat zij zichzelf weer kunnen bereiken en jij je wonderschone beroep kan uitoefenen.
  dank voor alles.
  Geert

 8. Toen ik belde met Ellen met mijn verhaal, kwam ze met opmerkingen waardoor ik wist dat ze me begreep. Ongeveer 5 jaar geleden kreeg ik een burn-out (na een operatie) en daar is steeds wat bijgekomen: paniekaanvallen, hoogtevrees, straatvrees, angst voor de angst en verlatingsangst.
  Na de 1e opstelling OMPT kon ik al veel beter alleen thuis blijven. Ik heb nu een aantal opstellingen gehad waarin heel veel is aangepakt en ik ben nu alleen stukjes in de straat aan het lopen en fietsen. Meer dan een jaar durfde ik alleen de deur niet uit maar nu doe ik het!!!!! Samen met mijn man durf ik weer naar vrienden voor gezellige avondjes en ik vind het zelfs al heerlijk om alleen thuis te zijn en mijn eigen ding te kunnen doen. Ik heb ook veel meer energie gekregen, energie om de leuke dingen te doen.
  Ellen: ik ben er nog niet helemaal, maar het leven heeft voor mij weer een toekomst. Dankjewel!

 9. Mijn moeder had al eerder een afspraak bij Ellen gehad. Ik had haar gevraagd of zij mij uit kon leggen wat een opstelling was. Ze kon het niet. Ik begreep, voor mijn eigen afspraak met Ellen, niet dat mijn moeder niet in staat was het begrip “opstelling” te definiëren. Nu begrijp ik dat wel. Het is niet in woorden uit te drukken wat een opstelling bij Ellen, als ik voor mijzelf mag spreken, allemaal teweeg kan brengen.
  De chaos in mijn hoofd is geordend en ik heb verklaringen gekregen voor bepaald gedrag dat ik vertoonde. Ik was mij niet bewust van dit gedrag.
  Als ik de opstelling van Ellen in één woord moet omschrijven, dan kies ik voor het woord “bewustwording”. Ik ben mij bewust geworden van bepaald gedrag, bepaalde gedachtes en gevoelens en de gevolgen die de vorengenoemde begrippen met zich meebrengen. Ellen heeft de rust in mijn hoofd en leven teruggebracht, en daar ben ik haar onbeschrijfelijk dankbaar voor.

 10. Angst om naar de tandarts te gaan. Veel mensen herkennen dat. Zelfs als je ‘alleen maar voor controle gaat’, en je weet dat er dan nog niets gaat gebeuren, leef je letterlijk met angst en beven naar die dag toe. Slecht slapen, kokhalzen, in de stoel bij de tandarts verstijven van angst, super vervelend allemaal. En je vindt jezelf belachelijk. Maar het is niet anders. Dan hoor je dat iemand je van die angst kan afhelpen. Dat geloof je niet, maar het is altijd het proberen waard. Zo kom je bij Ellen terecht. Dan blijkt via een ‘opstelling’ dat die angst helemaal niet bij jou hoort. Nee, ik ga niet uitleggen hoe zo’n opstelling werkt. Dat vraag je maar aan Ellen. Maar ik weet wel, dat ik van de angst voor de tandarts af ben. Niet meer al een week van tevoren er dagelijks aan denken dat je naar de tandarts moet, maar het is nu: ‘Oh ja, ik moet zo naar de tandarts’. Als je ook zo’n bevrijdend gevoel wilt ervaren, is een bezoekje aan Ellen misschien ook wat voor jou.
  Met vriendelijke groet van de voormalige angstpatiënt Nico

 11. Herkenbaar?
  Verdriet, boosheid, radeloosheid, zoveel lieve mensen om je heen en je toch zo ontzettend alleen voelen….
  In een bocht zitten waar je niet uit kan komen…
  Ik zeg maar niets, dan kan ik ook niet gekwetst worden…..
  Zoveel vragen waarop je geen antwoord krijgt….
  In de steek gelaten gevoel…..
  Weinig eigenwaarde, onzeker zijn…
  Het gevoel hebben dat het verleden je achtervolgd…

  Als klein meisje van 9 jaar – 10 jaar, zijn er heftige dingen met mij gebeurd en in de loop der jaren kwamen er nog zoveel meer gevoelens van verdriet en radeloosheid en eenzaamheid bij, zoals een scheiding en daardoor geen contact meer hebben met je kinderen….
  Al deze gevoelens te samen liepen op een gegeven moment als een rode draad door mijn leven. Daar hoefde nog maar iets bij te komen en ik zat in een Burn-Out.

  En dan, ineens, kom je op een site terecht van Ellen. Met interesse heb ik deze site gelezen en een afspraak gemaakt met Ellen. Samen hebben wij gekozen voor de opstelling.
  Ik wil inhoudelijk het consult graag privé houden, maar ik wil wel aangeven dat alles wat Ellen mij liet zien d.m.v. de opstelling, ik de dingen/gebeurtenissen voor mijzelf kon plaatsen. Het los mogen laten en het een plek kon gaan geven. De opstelling is een spiegel en je maakt weer mee wat er is gebeurd. Ellen heeft mij tijdens de therapie kunnen en mogen laten zien dat ik mijn verdriet en woede heb opgespaard en daardoor in een overleving terecht kwam, bewust maar ook onbewust.
  Het kan soms heel heftig zijn en confronterend, maar langzaam aan gaan gebeurtenissen als puzzelstukjes in een complete puzzel zitten.
  En dat die puzzel mooi is beaam ik nu ter plekke.
  IK ben wie IK ben, IK mag er zijn en mag TROTS zijn op mijzelf!!!
  De bocht waar ik niet uit leek te komen, ben ik uit, langzaam, stap voor stap, puur en mooi…
  Natuurlijk heb ik nog moeilijke momenten, en dat laat ik mijzelf ook toe. Ik mag dat ook van mijzelf, maar ik kan er nu goed mee omgaan en het plaatsen.
  Dank je wel Ellen!!!

  Vechtertje.

 12. Als eigenaar van een winkel heb ik een druk bestaan. En met de ’50’ in zicht willen de spieren niet altijd meewerken. Niet alleen helpt Ellen de spieren weer los te maken, door haar multi-disciplinaire aanpak (massage, energetische behandeling en healing) verdwijnen mijn pijnklachten als sneeuw voor de zon. Ook leert ze mij steeds weer focussen op een goede ademhaling waardoor ik mezelf in stressvolle situaties weer tot sneller tot rust weet te manen. In het verleden heeft Ellen me vaak verlost van spierpijn en zelfs na een gevalletje acute spit heeft ze mij met twee behandelingen weer pijnvrij op weg geholpen. Ellen staat al jaren voor me klaar als ik haar nodig heb, zelfs al ben ik maanden niet geweest. Ik zou mezelf een plezier doen vaker een onderhoudssessie bij haar te plannen, voorkomen is zoveel beter dan genezen.

 13. Ondanks een goede baan, lieve kinderen en een geweldige vrouw, liep ik van binnen vast; ik kwam terecht in een heel geleidelijke neerwaardse spiraal. Langzaamaan veranderde m’n leven in een zware last. Het duurde lang voordat ik me realiseerde dat ik dit niet zelf kon oplossen. Diverse gesprekken met psychologen zorgden soms voor een tijdelijke verbetering, en een workshop had ook slechts tijdelijk invloed. Vervolgens sprak ik iemand die erg goede ervaringen had met opstellingen en mij werd aangeraden om met Ellen contact op te nemen. Hoewel ik zeer sceptisch was over de methode, had Ellen me al snel overtuigd; eerst door haar uitleg, professionalisme en positieve energie, en… later ook door het resultaat. De sessies met Ellen zijn intens, confronterend, emotioneel, en ook vol warmte, humor en begrip. Mooie ervaringen, waarmee ik steeds meer inzicht krijg in mijn emoties en stukje bij beetje verlost wordt van mijn ongewenste, en veelal onbekende, belemmeringen, maar het beste is nog: Ik wordt werkelijk beter; stukje bij beetje genees ik van binnen en groeit mijn authenticiteit. De kwaliteit van m’n leven is al drastisch en permanent(!) verbeterd. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben ervan overtuigd dat met Ellen’s opstellingen, dit zeker gaat lukken. Ik kijk al weer uit naar de volgende sessie, de volgende stap.

 14. Misschien herken je dit. Je wilt graag naar een tropisch oord, heel ver weg. Maar die ellendige vliegangst. Je boekt toch, lang van te voren, want dan is het nog ver weg voordat je moet vliegen. Maar dan, weken voor vertrek begint het. Klam gevoel, onrust, wat niet al. Op de dag van vertrek in de trein naar Schiphol. Eigenlijk hoop je dat de trein strandt. Je staat op Schiphol. De beklemming neemt sterke vormen aan. Bij de balie weet je: ik kan niet meer terug. De onrust neemt nog weer meer toe. Dan kom je in de gate. Nu is het menens: je moet het vliegtuig in. Je ziet het vliegtuig al staan. Je kijkt ernaar alsof je wilt weten of die wel veilig is. Je ziet de crew langslopen. Ze zijn vrolijk. Je snapt dat niet. Je gaat nog even 4 keer naar het toilet. Omgeroepen wordt wie mag instappen. Je voelt je zwaar, heel zwaar. Je scheldt jezelf uit, maar de angst neemt grote vormen aan. Herken je dit? ……… Dan kom je bij Ellen, ze zegt via een opstelling wat aan je vliegangst te kunnen doen. Ja doe maar, alles wat helpt is meer dan welkom. … Daarna weer gevlogen naar dat tropisch oord…… bij aankomst ga je even zitten …. er is toch wat aan de hand….. maar wat …. opeens besef je het…. de vliegangst is weg !!!!! Voor vertrek en tijdens de reis zelfs niet aan gedacht !!!!! Wat moet je dan nog zeggen? Ellen bedankt !!!!!

 15. Niet zo heel lang geleden heb ik een consult gehad in de vorm van een opstelling bij Ellen. In het begin was ik er wel een beetje sceptisch over, omdat het niet iets is wat heel tastbaar lijkt. Toch moet ik nu stellen dat het mij erg geholpen heeft. Het idee is dat je problemen of trauma’s die je bewust of onbewust hebt, leert te plaatsen en zodat je weet waar het vandaan komt. Als je je daar van bewust bent, ben je eigenlijk al best ver in het proces, want je gaat het aan en kan het daarna achter je laten.

  Persoonlijk merkte ik na een paar dagen dat ik weer stappen kon nemen, die ik daarvoor eigenlijk vermeed. Doordat duidelijk is geworden waarom je deze situaties liever wilt vermijden is dat stukje van jezelf geheeld en kan je weer verder. Voor mij was dit echt een eye-opener en ik raad anderen ook zeker aan om hiermee aan de slag te gaan!

 16. Door twee opstellingen bij Ellen zijn voor mij een aantal blokkades duidelijk geworden. Delen hiervan blijken van een paar generaties terug te komen. Ik zit nog midden in het veranderproces (herkennen van het probleem, mijn primaire reactie proberen te onderdrukken en een passendere reactie te geven). Ik ben er nog niet maar voel wel dat ik op mijn plaats ben bij Ellen.
  Mooi om te zien hoe zij van mijn “verlangen” kan switchen naar de therapeut zonder dat het geforceerd voelt. Ook grappig om een aantal gedragingen van mijzelf terug te zien in de bewegingen van Ellen als zij mijn “verlangen” uitbeeldt.
  Ik zal nog vaker naar Ellen gaan maar tot nu toe heeft zij mij al zeer waardevolle handvatten gegeven. Ellen, alvast bedankt daarvoor en ik ben benieuwd naar wat er verder nog gaat komen.
  Groeten, Arno

 17. Ik wou in een opstelling achterhalen wat mij blokkeerde om passie en plezier in mijn werk te ervaren. Ellen heeft mij helpen zien wat deze blokkade was waardoor ik deze heb kunnen doorbreken. Het was erg mooi om dit te zien en te ervaren. Hartelijk dank hiervoor!

 18. Hallo Ellen. De massage vorige week was helemaal geweldig. Toen er een blokkade opkwam heb je die weggehaald. Daarna voelde ik me bij de massage zo heerlijk ontspannen als nooit tevoren. Je hebt echt helende handen. Dank je wel !

 19. Ik heb Ellen verteld dat ik weer braakte. De hele week was het raak.

  Ik heb een zwaar traumatische jeugd gehad van misbruik.
  Ellen stelde voor om trauma-opstellingen te doen. Dat heb ik gedaan. Ik kon Ellen vragen ergens te gaan staan in de ruimte en zij vertegenwoordigde mijn verlangen met mijn vraag. Door de opstellingen keek ik gewoon in mijn eigen spiegel: ik zag mijn gedrag in mijn jeugd, mijn pijn, mijn radeloosheid, boosheid, eenzaamheid.
  Ik wil inhoudelijk het consult voor mezelf houden. Maar ik wil zeggen dat alles wat Ellen liet zien klopte. Ik zag en herinnerde me weer dat stuk uit mijn vroege jeugd.
  Nu kan ik dit alles plaatsen en er is me veel duidelijk geworden. Ik voelde dat ik niet gezien ben in mijn pijn van het verleden. Ik weet nu ook dat ik door hulp datgene kan helen wat er is geweest.
  Ik heb daarna -afgezien van griep- niet meer gebraakt.

  Veel liefs en groetjes van Stella

 20. Hallo Ellen,
  Ik wil graag een berichtje op je website zetten, omdat zeer veel mensen baat bij jou behandeling zullen hebben. Ik denk dat veel mensen zich herkennen in dit beeld: in je leven krijg je te maken met verdriet, grote of kleine trauma’s, angsten voor dit en voor dat. Het bouwt zich maar op. En je blijft ermee lopen. Op enig moment krijg je te maken met panictoestanden.
  Door toeval kwam ik in contact met Ellen. Ik dacht “laat ik nu eens een massage doen, en zien of dat wat voor me is”. Nou, ik moet zeggen: het helpt. Ellen heeft niet alleen “gouden handen”, zoals iemand hier schreef, maar daadwerkelijk “helende handen”. Mijn panictoestanden zijn nu onder controle en gaan daarmee weg.
  Dus, mensen, als jullie het beeld dat ik schetste herkennen, ten aanzien van jezelf of iemand in je naaste omgeving. Doe jezelf of die ander een groot plezier. Ga naar Ellen. Je krijgt er een fijner leven door !

  groet
  Sjors

 21. Ellen,

  Bedankt voor je aandacht en tijd.
  Het was een fijne massage

  Dikke knuffel, Daniëlle

 22. Hoi.
  Ellen kwam in mijn huis omdat mijn 2 dochters bang waren om naar boven en naar bed te gaan. Ze zeiden dat er spoken waren boven. Ellen heeft mijn huis gereinigd. Ik mocht van Ellen niks tegen mijn dochters zeggen dat zij geweest was. Na een paar weken vroeg ik mijn dochters of het nog spookte boven. Ze keken heel verbaasd en zeiden: nee. Ze hadden er niet bij stil gestaan. Maar het is in ieder geval rustig weer in huis en mijn dochters lopen spontaan weer naar hun kamer, ook s avonds als het donker is.

 23. Op mijn verjaardag kreeg ik een kadobon van Ellen’s Rebalance. Het was voor mij de 2e keer dat ik me liet masseren. Ellen gaf een heerlijke, ontspannende massage met etherische olie. Ik heb er van genoten en ik hoefde er niets bij te vertellen. Ellen wist precies waar wat nodig was.
  Het gaf mij een zeer ontspannen gevoel, waar ik dagen na de massage nog van kon genieten.
  De volgende keer geef ik het mezelf kado.
  Anja Henken

 24. Ik wil graag vertellen wat Ellen voor mij betekent heeft. Ellen heeft mij een reading gegeven. Wat heeft dit mijn leven verrijkt zeg.. ik heb mogen ervaren en voelen wat er in het hiernamaals aanwezig is, dat er overleden familie leden, vrienden bij mij zijn en wat ze mij allemaal wilde vertellen en laten zien. Dat was zo’n fijn gevoel. Ik heb mijn gidsen ontmoet en heleboel handvaten gekregen hoe ik met ze kan communiceren en er mee om kan gaan.
  Dankjewel voor de enorme verrijking die ik mee neem in mijn leven, dat is een rijkdom.

  Warme knuffel van Jasmijn

 25. Ik wil even laten weten wat er zoal heeft plaatsgevonden in mijn leven. De reden waarom ik bij Ellen kom.
  Er volgt een (ingekort) stuk uit mijn leven. Ik wil mijn ervaringen opschrijven over mijn komst bij haar.

  Nou ik ben Lien en ben 55 jaar.
  Door mijn enorm zware jeugd ben ik op jonge leeftijd ik in aanraking gekomen met de psychiatrie en heb daar toen opnames gehad. In het kort, heb een opleiding gevolgd, diploma gehaald gewerkt, flink overspannen geworden, uiteindelijk na 30 jaar kreeg ik een opname in een psychiatrisch ziekenhuis.
  Na een half jaar ben ik thuisgekomen en lukte het mij om van de medicatie af te komen. Inmiddels doe ik geruime tijd vrijwilligerswerk.

  Ik vond een folder van Ellen’s praktijk en het sprak mij aan wat er in haar folder stond. Ik heb telefonisch contact met Ellen opgenomen en ben tot een afspraak gekomen. Ik ben met Ellen over mijn verleden gaan praten en daardoor kreeg ik vertrouwen. De massage die Ellen bij mij toepaste deed emoties in mij los maken. Ik kon hierdoor mijn diepste problemen kwijt. ellen behandelde mij ook energetisch en ze wist de vinger bij mij op mijn zere plekken te leggen. Ellen helpt mij om het oud zeer in mij een plek te geven. Het is een traumaverwerking.
  Ellen geeft aan dat niets menselijks haar vreemd is. Ik had veel teleursteling en boosheid opgespaard en langzamerhand krijgt dit alles weer een plek en kan ik er anders naar kijken.
  Ellen laat mij voelen dat ik niet alleen sta met mijn problemen. Ik voel dat Ellen mij ziet staan. Ellen geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn. Ik ervaar dat ook de bezoeken bij haar als speciaal.
  Ik doe nu door de week vrijwilligerswerk en probeer op deze wijze mijn dagen zinvol te beleven. Hoe het verder zal gaan weet ik niet, maar bij elke deur die ik afsluit gaan er weer nieuwe deuren open.
  Ik weet nu dat ik niet alleen sta met de pijn die er in mijn leven is. Ik kan mijn verdriet bij Ellen delen en dat is fijn.
  Ik voel nu wat liefde is en wat houden van is in een mensenleven en daar gaat het tenslotte om.
  Dank je wel Ellen
  Lien

 26. Ik was het zo zat!
  Wilde mn rijbewijs halen maar ik zakte steeds.
  Tot 5 keer toe! Ik schaamde me dood voor mn vrienden
  Er werd mij door door de rij-instructeur een haptonoom aangeraden maar iemand zei me
  -die ook steeds zakte en bij Ellen was geweest en gelijk daarna geslaagd was- dat ik ook naar Ellen kon gaan.

  Ik heb één sessie van een uur gehad bij Ellen’s Rebalance en ik zag het examen daarna met andere ogen,
  ging ook met veel minder zenuwen naar het afrijden toe.

  Ik heb (ipv een half uur) een heel uur met veel lol gereden en heb zelfs zitten ouwehoeren met de examinator!
  Resultaat: GESLAAGD!

  Ellen bedankt!

  Robin

 27. Ik ben laatst voor een massage bij Ellen geweest.
  Ik voelde me moe, rusteloos en gejaagd.

  k Vond het best eng om gemasseerd te worden omdat ik dit nog nooit had meegemaakt, maar ik voelde me gelijk op mn gemak bij Ellen.
  Het was lekker warm in de praktijk en er was hele zachte muziek op de achtergrond.
  Ellen gebruikte de voorverwarmde oliën die ik zelf voor de massage mocht ruiken en uitzoeken, ze hadden allemaal een werking omdat iedere olie zijn eigen zuivere etherische olie bevat.

  Ik heb genoten van de massage, ik had best wat knopen in mijn schouders en rug.
  Tijdens de massage heeft Ellen me ook geattendeerd op de ademhaling, dat deze veel natuurlijker kon waardoor ik me rustiger zou gaan voelen.
  Ik heb die nacht heerlijk geslapen en ik heb me door de diepe ontspanning van de massage en de bewustere ademhaling lange tijd nog rustig en ontspannen gevoeld.

  Met vriendelijke groet,
  Henny

 28. Hoi toffe Ellen,

  Ben vanmiddag bij je geweest. Heb zoals gewoonlijk daarna lekker een uurtje voor mezelf genomen..
  Het was weer geweldig zoals gewoonlijk. De energie die je doorgeeft is werkelijk bijzonder. Ik word helemaal rustig en kalm van binnen. het lijkt of er een last van me afvalt en ik beter aanwezig kan zijn in mijn lichaam. En door de ademhaling die jij me leert kan ik dit gevoel langer vasthouden, ook als ik druk ben.
  Ellen, je hebt gouden handjes!!!

  Thanx, Petra

 29. ola ellen

  super bedankt voor je massage het was echt super ik voel me weer als nieuw.

  ook bedankt voor je openheid en eerlijkheid dit kom je helaas nog maar weinig tegen.

  met andere woorden mensen als u dit leest maak een afspraak u krijgt er geen spijt van

  greetz cris uit het midden van het land 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.